Úvod
Czech English Germany Rusian
+420 603 525 129
Prodejna
Vzorkovna
Podlahářské práce
Půjčovna brusek
Odborné poradenství

    PODLAHÁŘSTVÍ VOBORNÍK - NAPSALI O NÁS  

REFERENCE - RECENZE - MÉDIA - NEJEN O PODLAHÁCH - A JINÉ..

 

Mladá Fronta Dnes - Nejlepší Podlaháři

My a nejlepší podlaháři? Skromnost nám napovídá, že až úplně Nej být nemusíme. Pořád je co zlepšovat, zdokonalovat, učit se, posouvat své hranice umu a vědění. Rozum zas říká, že po tolika letech v oboru by jsme už něco umět a znát měli. Jsme na trhu práce řadu let, spokojených zákazníků a pěkných podlah pod našima rukama přibývá a když to o nás ještě napíší v nebulvárních novinách a nechtěl za to nikdo ani korunu.. - Tak asi na tom něco bude. Skromnost stranou, dobrý den Rozume! Každopádně díky všem, co byli a jsou naší součástí. Je to práce a dílo mnoha let a lidí. Děkuji, děkujeme. ČTĚTE VÍCE..

     
 

Časopis Domo - Rekonstrukce podlahy - jeden velký průšvih (s dobrým koncem)

Zajímavý článek o vzniku a nápravě součtu několika chyb, které přerostly ve velký malér. Nahlédněte do této problematiky z pohledu investora - majitele nemovitost, architekta a naší firmy, která byla oslovena, aby pomohla celou věc vyřešit. Velkým štěstím v této kauze bylo, že se nesla v duchu zdravého rozumu, trpělivosti, pokory, pochopení a férového jednání ze všech stran. Málokde a kdy, při podobných akcích zažijete něco podobného. Konec dobrý - všechno dobré. Zazvonil zvonec a .... může se bydlet. ČTĚTE VÍCE..

     
 

Časopis Praktik - Nevyhazujte staré parkety, jdou opravit

Je to tak, jak se píše v tomto časopise a my se na něm podíleli informacemi a fotografiemi z našich zakázek. Spousta lidí si chybně myslí, že parkety (dřevěné vlysy) je drahé renovovat a jsou pak náročné na údržbu. Nemají představu, jak krásné a kvalitní dřevěné podlahy zakrývají všelijakými podlahovinami. Čas letí a v něm stejně rychle probíhá i revoluce technologií práce a materiálů. Stroje jsou čím dál lepší, důmyslnější a je lehčí s nimi pracovat. I proto, jistí si svým tvrzením, jsme zavedli půjčovnu profesionálních brusek, aby si naši zákazníci mohli takovou podlahu samy zrenovovat. ČTĚTE VÍCE..

     
 

Časopis Podlahy a Interiér - Podlaha z kousků dubového dřeva aneb co se našlo v krabicích od banánů

Někdy je lépe něco vidět, než o tom psát, či mluvit. Podlaha, která zaujala jeden časopis o podlahách, je nejen námi udělaná, ale najdete ji přímo v naší prodejně se vzorkovnou. Myšlenka, která odstartovala tento nápad vznikla těsně před možným zánikem. Z krabic od banánů měli putovat dřevěné odřezky plné suků a vad do kamen. Od uvědomění, jak ony vady jsou pěkné a přirozené, vlastní nejen přírodě, až po chvíli, kdy se po takovém nápadu dalo chodit, neutekla dlouhá doba. "Jen" pár dnů na pár čtverečních metrů. Pravda, pro mnohé přehlídnutelný kus země, pro nás ale kromě jiného i symbol naší vytrvalosti a trpělivosti. ČTĚTE VÍCE..

     
 

Časopis Podlahy a Interiéry - Podlaha na truc

Příběh náš a cirka 250 let starého dubu, který přestože byl sťat a rozřezán, neumřel a dodnes žije téměř celý v jednom bytě. Od cesty na pilu náklaďákem a peripetiemi s uskladněním a sušením. O ruční dopravě na místo po lešení, až po pokládku a povrchovou úpravu. Neobyčejné podlahy vyžadují neobyčejné úsilí a činy. I v tomto případě se dílo podařilo na jedničku. Hvězdičku k tomu má od nás, těch zasvědcených, za svou nesmazatelnou a navždy v sobě uloženou energii člověka, který má na ní nejvíce otisků svých rukou. ČTĚTE VÍCE..

     
 

Bona  Občasník - Na starou s novým

Byli jsme první, kdo v České republice a roce 2000 použil dvousložkový lak Bona Traffic pro povrchovou úpravu tělocvičen. Ani tehdy nešlo v žádném případě o sázku na nejistotu. Švédská firma Bona působí ve světě a našem odvětví již od roku 1919. Tento lak byl tedy sice novinkou, ale jen v naší republice. Jinde byl úspěšně prověřen a čekal pouze na vstup do našich sportovišť. Od toho dne dodnes, se obě zmíněné tělocvičny obešly bez nutnosti přelakování. Samotný povrch tedy ustál řadu let užívání. Jinou kapitolou je výběr dřevěné podlahy dodavatelem, který v době své realizace tuto podlahu jako první položil a promluvil tak zásadně do životnosti celé konstrukce. Ale o tom možná příště.. ČTĚTE VÍCE..

     
 

Historie a součastnost podnikání na Chebsku a Ašsku - Podlahářství Voborník

V roce vydání této knihy jsme se své práci věnovali již několik let a lidé, kteří tuto knihu psali a s nimiž jsme mluvili, nás vnímali jako stabilní, rozvíjející se firmu se svou vlastní historií i budoucností. Někoho, o kom by měla být zmínka ve spojitosti s naším městem a s vírou, že nebudeme brzy jen historií. Jsme tu pro Vás i dnes. Jsme historie i součastnost nejen našeho regionu. Minulost je za námi, rádi vzpomínáme. Budoucnost před námi. - Pracujeme na ní.. ČTĚTE VÍCE..

    P
UKÁZKY REALIZACÍ


ZAJÍMAVÉ ODKAZY
VIDEPODLAHY.cz - Podlahářský videokatalog Videa - YouTube

© Voborník Tomáš - www.podlaharstvi-vobornik.cz - Písečná 8 - Cheb - 350 02 - ČR - Podlahářství Voborník ®